BOOKING: 98942535 

sæsonen 2018 starter 24.3.2018 

 

 

 

 

 

 

Camping 

Læs mere ...

 

 

 

 

 

 

Seværdigheder 

Læs mere ...

 

 

 

 

 

 

Booking 

Læs mere ...

Hirtshals Camping

Ferie for hele familien.
Hirtshals Camping er en rolig familieplads og hører til blandt Danmarks bedst beliggende campingpladser helt ud til vandet. Herfra har man et uforglemmeligt udsyn over Nordsøen.

Vores campingplads ligger direkte ved kanten af Hirtshals by. Der er blot få minutters gang til centrum og havnen. Kilometerlange sandstrande garanterer gode bademuligheder for hele familien.

Læs mere ...

Galleri for Hirtshals Camping

Billeder fra campingpladsen, omådet og seværdigheder.
I vores billedegalleri finder du billeder fra campingpladsen, her ser du hvilke faciliteter vi tilbyder og Danmarks bedste udsigt lige ved stranden. 

Du kan ligeledes her finde inspiration til ture i vores dejlige område og se hvilke seværdigheder vi tilbyder på toppen af Danmark i dejlige Nordjylland - her mødes himmel, hav og gode oplevelser.

Læs mere ...

 

 

 

 

 

 

Fjord Line 

Læs mere ...

 

 

 

 

 

 

Smyril Line 

Læs mere ...

 

 

 

 

 

 

Color Line 

Læs mere ...

Danhostel Hirtshals

Bestil lækker morgenmad

Som gæst på Hirtshals Camping har du mulighed for at bestille lækker morgenmad til hele familien på Danhostel Hirtshals som er beliggende lige over for campingpladsen

Læs mere...

Campingrådet

Husk at bestille campingpas

For at overnatte på en campingplads, godkendt af Campingrådet, skal du erhverve dig et gyldig campingpas Camping Key Europe.

Læs mere...

Følg os på Facebook
 

Hirtshals  Camping  | Kystvejen 6 | 9850 Hirtshals | Tel. 98942535 
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Web: www.hirtshals-camping.dk
Hirtshals Camping © 2015 All Rights Reserved